Image slide
Plinten passend bij jouw vloer bij Lucky Living
Maak kennis met al onze plinten
Kies uw eigen stijl
Image slide
Goed vakmanschap door Lucky Living bij het inmeten van plinten
Service hoog in het vaandel
Kies uw eigen stijl
Image slide
Welke hoogte plint neem je? Lucky Living in Sevenum helpt
Ontdek alle mogelijkheden van Lucky Living
Bekijk onze collectie

Vind de juiste plint bij Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray

Met een mooie plint zet je de puntjes op de i! Plinten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan hardhouten plinten, aluminium plinten tot vochtwerende MDF plinten.
Ook kun je kiezen uit verschillende hoogtes. Wat bij jou thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van de bestaande situatie en jouw woonstijl. In een huis met een hoog plafond kun je bijvoorbeeld prima een hoge plint plaatsen.


Naast het leveren en plaatsen van diverse vloeren kunnen wij de afwerking compleet maken door het adviseren en plaatsen van een plint. Voor iedere vloer de juiste plint! Of je kiest voor een platte plint of de luxe uitstraling van een hoge MDF plint.

Van een klassieke uitstraling tot een moderne hoogglans plint. En wat denk je van al die snoeren die door jouw woning lopen. Zou dat niet mooi zijn als die weggewerkt zijn? Wij geven je graag tips bij de keuze van de juiste plint, die bij jouw vloer en interieur past.

Meer informatie over plinten? In onze showroom laten wij je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Kom langs bij Lucky Living in Sevenum.


Maak een afspraak voor interieuradvies