Image slide
Functionele gordijnen kopen kan bij Lucky Living
Ontdek alle gordijnen in de regio Horst, Venlo en Venray
Bekijk onze collectie
Image slide
Gordijnen met sfeer in jouw interieur dankzij Lucky Living
Maak kennis met onze zonwering
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Gordijnen met tips, advies en vakmanschap bij Lucky Living
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl

Gordijnen, in betweens en vitrage bij Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray

Gordijnen zijn echte sfeermakers in jouw interieur. Bij Lucky Living vind je een grote collectie gordijnen, in betweens en vitragestoffen.

Wat jouw woonsmaak ook is, voor elk budget en elke woonstijl is er wel iets moois te vinden. Er is een grote variëteit in kleur, transparantie en dessinz. Niet alleen de stoffen kunnen een verschil maken, maar ook op confectiegebied kun je jouw persoonlijke smaak aan de raambekleding geven. Op die manier worden gordijnen bepalend in jouw interieur.

Wil je weten wat het beste in jouw interieur past? Hoe gordijnen in jouw inrichting het best tot zijn recht komen? Kom gerust eens langs bij Lucky Living voor een persoonlijk advies.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Trends in gordijnen bij Lucky Living in Sevenum

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Uiteraard kunnen zij je helpen om de juiste stof uit te kiezen die goed aansluit bij de sfeer in jouw woning of bedrijfspand.

In onze showroom adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jou gekozen stof past. Kom langs bij Lucky Living in Sevenum voor een advies dat op jouw wensen wordt afgestemd.


Maak een afspraak voor interieuradvies