Lucky Living adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Lucky Living neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Je bestaande interieur opfrissen? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Lucky Living adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Horsterweg 36 in Sevenum vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in, raambekleding, vloerbedekking en zit,- en wooncomfort.


Maak een afspraak

Wie zijn wij?

Lucky Living is een nieuwe woonconcept opgericht in 2018. Ons doel is om u optimaal geluk te laten beleven in uw eigen woning. Dit willen wij doen door u alle mogelijke middelen te bieden om van een huis, uw thuis te maken. Elk huishouden is uniek en uw woning moet hierop worden aangepast. Bij Lucky Living vindt u dan ook alles op het gebied van wonen. Naast onze woonkamermeubelen vindt u bij ons ook alles op het gebied van vloer,- en raambekleding. Met ons assortiment woondecoratie kunt u uw woning echt een eigen identiteit geven.

Bij Lucky Living begrijpen wij dat uw woonwensen veranderen en dat u geen 20 jaar meer met dezelfde meubelen wilt doen. Wij hebben onze prijzen hier dan ook op aangepast. Daarnaast helpen onze adviseurs u graag met het oppimpen van uw woonkamer. Vaak kunt u met een aantal kleine aanpassingen veel te weeg brengen. Op die manier verandert uw woonkamer met u en uw smaak mee.

We vinden het belangrijk om u te kunnen inspireren met de laatste woontrends, daarom is onze collectie continue in beweging. Dit alles doen we natuurlijk tegen de best mogelijke prijs. Want zeg nou zelf, wie wilt er niet voor de beste prijs het optimale woongeluk ervaren?